Jeśli chcesz być na bieżąco z nowościami, promocjami, produktami, zapisz się do newslettera!
58,00 zł
Cena netto: 47,15 zł
64,00 zł
Cena netto: 52,03 zł
64,00 zł
Cena netto: 52,03 zł
58,50 zł
Cena netto: 47,56 zł
67,50 zł
Cena netto: 54,88 zł
67,50 zł
Cena netto: 54,88 zł
69,00 zł
Cena netto: 56,10 zł
49,56 zł
Cena netto: 40,29 zł
140,00 zł
Cena netto: 113,82 zł
110,48 zł
Cena netto: 89,82 zł
41,00 zł
Cena netto: 33,33 zł
41,00 zł
Cena netto: 33,33 zł
41,00 zł
Cena netto: 33,33 zł
44,00 zł
Cena netto: 35,77 zł
44,00 zł
Cena netto: 35,77 zł
44,00 zł
Cena netto: 35,77 zł
41,00 zł
Cena netto: 33,33 zł
41,00 zł
Cena netto: 33,33 zł
41,00 zł
Cena netto: 33,33 zł
44,00 zł
Cena netto: 35,77 zł
44,00 zł
Cena netto: 35,77 zł
Spis treści:
Dlaczego jeszcze warto wybrać noże Giesser?
Noże Giesser
W każdej kuchni domowej i profesjonalnej nie może zabraknąć noży. Jest to podstawowe narzędzie pracy każdego kucharza. Dlatego w naszym sklepie znajdą Państwo noże Giesser – znanego i cenionego producenta osprzętu tnącego. Marka ta zasługuje na szczególną uwagę ze względu na jakość proponowanych produktów. Każdy nóż kuchenny Giesser wykonany jest z wysoko gatunkowej stali chromowo – molibdenowej, która dodatkowo utwardzana jest w procesie próżniowym do 56 – 57 stopni w skali Rockwella. Stal chromowo – molibdenowa to surowiec wykazujący najwyższą odporność na korozję. Dodatkowo ostrza wykonane z tej stali są niepodatne na tępienie, dlatego nie ma konieczności ciągłego ich ostrzenia. Niemniej jednak producent zaleca ręczne mycie ostrzy. Warto też dodać, że nóż Giesser to nie tylko jakość, ale też praktyczne rozwiązania. Wszystko ze względu na to, że rękojeść każdego dostępnego modelu noża, jest odpowiednio wyprofilowana w zależności od jego przeznaczenia. Dzięki temu noże są wygodne w użyciu oraz ułatwiają przygotowywanie potraw. Pewnie trzymają się dłoni, co ma też znaczenie dla bezpieczeństwa.
Nasza oferta obejmuje różnorodne rodzaje noży. Jednym z nich jest nóż do filetowania Giesser. Dzięki wysokiej twardości ostrza wykonanego laserowo nóż doskonale sprawdza się w profesjonalnych kuchniach. Długość ostrza to optymalne 21 cm, które pozwala na swobodę filetowania mięsa oraz ryb. Stabilna rączka z tworzywa sztucznego pozwala na precyzyjne ruchy. Noże do filetowania dostępne są w naszym sklepie internetowym w wersji z ostrzem wygiętym oraz prostym i w kilku wersjach kolorystycznych. W procesie czyszczenia mięs oraz ryb najlepiej sprawdza się nóż trybownik, który oferuje nasz sklep internetowy. Jak wszystkie noże marki Giesser również został on wykonany ze stali chromowo – molibdenowej oraz posiada stabilną i poręczną rękojeść wykonaną z antypoślizgowego tworzywa. Ostre i precyzyjne ostrze pozwala na dokładne czyszczenie i porcjowanie mięs i ryb. Nóż trybownik dostępny jest w wersji z wygiętym oraz prostym ostrzem, elastyczny bądź twardy oraz w kilku długościach ostrza. Dzięki tej różnorodności każdy szef kuchni bez problemu oczyści porcję mięsa z włókien oraz kości. W naszym sklepie internetowym znajdą Państwo również inne rodzaje noży marki Giesser. Oferujemy sprzedaż noży: - masarskich, - obrączkowych i pierścieniowych, - rozbiorowych, - z widelcem. Są to podstawowe modele, które wykorzystuje się w gastronomii i przemyśle spożywczym. Noże Giesser posiadają bardzo dobre opinie wśród szefów kuchni, nawet tych najbardziej wymagających. Z tego też powodu często znajdują się na podstawowym wyposażeniu restauracji. Z atutów noży można oczywiście korzystać w domowych kuchniach. Przy ich pomocy przygotowywanie posiłków jest szybsze i bardziej wydajne, a przede wszystkim proste. Należy też podkreślić, że ich koszt mimo tak wysokiej jakości nie jest wygórowany. Cena noży Giesser zaczyna się w naszym sklepie internetowym od 33 do 140 zł w zależności od modelu oraz jego funkcjonalności. Poza różnorodnością modeli oraz wysoką jakością ich wykonania producent Giesser przykłada również dużą wagę do higieny, która jest tak istotna podczas przygotowywania posiłków. Starannie dobrane materiały gwarantują efektywne i długotrwałe wykorzystywanie noży Giesser w kuchni, ale też spełniają rygorystyczne normy HACCP. Dlatego też ostrze i rękojeść każdego noża są w pełni bezpieczne w kontakcie z żywnością.Czytaj więcej
Nóż do filetowania Giesser
Nóż trybownik
Pozostałe noże Giesser
Dlaczego jeszcze warto wybrać noże Giesser?