Jeśli chcesz być na bieżąco z nowościami, promocjami, produktami, zapisz się do newslettera!
140,00 zł
Cena netto: 113,82 zł
Kilka słów o nożach rozbiorowych
Produkty te są niezbędnym wyposażeniem każdego sklepu mięsnego, lokalu gastronomicznego, rzeźni oraz masarni. Idealnie sprawdzą się wszędzie tam, gdzie niezbędne jest precyzyjne rozebranie i porcjowanie mięsa. Noże rozbiorowe to rozwiązanie pozwalające oszczędzić czas podczas obróbki mięsa. Ponadto dobrej jakości sprzęt zapewnia lepszą wydajność pracowników – są w stanie wykonać więcej, w krótszym okresie.
Noże rozbiorowe to wysokiej jakości produkt
Produkty dostępne na stronie Centrum Higieny charakteryzują się wysoką jakością. Są wykonane wyłącznie z najlepszych surowców, co przekłada się na ich trwałość. Ostrze stworzone jest metodą laserową ze stali chromowo- molibdenowej w procesie próżniowym. Nie występują żadne prześwity pomiędzy ostrzem a rękojeścią, co oznacza, że nie ma obaw o gromadzenie się niebezpiecznych bakterii. Rękojeść rozbiorowych noży stworzona jest z antypoślizgowego materiału, dzięki czemu nie wyślizgnie się z ręki. Ponadto jest dobrze wyprofilowana oraz ergonomiczna, co znacznie poprawia komfort pracy – dłonie nie męczą się tak szybko podczas ciągłego użytkowania produktu.
czytaj więcej
Centrum higieny – u nas znajdziesz, to czego szukasz
Dla nas najważniejszy jest Klient, dlatego dbamy o to, aby przedmioty dostępne na naszej stronie internetowej były jak najlepsze. Kupując u nas, zyskujesz gwarancję trwałości oraz solidności przedmiotów. Masz pewność, że posłużą one na lata, a nie zepsują się po kilku rozbiórkach. Noże rozbiorowe dostępne na naszej stronie są idealnie wyprofilowane, dzięki czemu zapewniają wygodę użytkowania, a także bezpieczeństwo. Jest to bez wątpienia produkt profesjonalny przeznaczony dla pracowników, którzy każdego dnia mają kontakt z rozbiorem oraz ćwiartowaniem mięsa. Nasze produkty wyróżniają się ogromną odpornością na ścieranie. Poradzą sobie nawet w bardzo trudnych obowiązkach, które na co dzień wykonują pracownicy rzeźni, masarni, czy sklepu mięsnego.