ZADZWOŃ I ZAMÓW!:

513 738 037 (pon.-pt. 8.00-15.00)

Newsletter
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowościami, promocjami, produktami, zapisz się do newslettera!
Submit
Zapisując się do Newslettera akceptujesz Politykę Prywatności Sklepu

Producenci
Opcje przeglądania
Producent
Rozmiar ostrza
Cena brutto
  • od
    do

Nóż do drobiu Dick ERGOGRIP 8134010 - 10 cm czarny

Nóż do drobiu Dick ERGOGRIP 8134010 - 10 cm czarny
Nóż do drobiu Dick ERGOGRIP 8134010 - 10 cm czarny

Nóż do drobiu DICK 8134010 z serii ERGOGRIP o długości 10 cm. Ostrze wykonane laserowo ze stali nierdzewnej, polerowanej jest higienicznie połączone z rękojeścią. Rękojeść jest bezpieczna, trwała, nie ślizgająca się w dłoni, z szerokim miejscem na kciuk. 

Dostępny kolor: czarny, żółty

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto:

38,00 zł

Cena netto: 30,89 zł

Noże do drobiu – delikatność i precyzja w jednym cięciu

Wybór odpowiedniego ostrza do krojenia i filetowania jest zależny przede wszystkim od rodzaju mięsa. Ze względu na niewielkie rozmiary, drób jest mięsem delikatnym, z którym należy obchodzić się ostrożnie. Wybierając noże do surowego drobiu, warto zdecydować się na produkty z naszej oferty. Artykuł cechuje się krótkim i lekko wygiętym kształtem ostrza, które zwęża się w szpic. Specyficzny kształt umożliwia precyzyjne oddzielenie mięsa od kości i ścięgien, a niewielki rozmiar, ułatwia bezpieczne manewrowanie. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą noży z naszego sklepu.

czytaj więcej

Noże do surowego drobiu – jakie standardy powinny spełniać?

Ostrza do obróbki mięsa powinny nie tylko kroić, ale spełniać również kryteria bezpieczeństwa. Produkty oferowane w naszym sklepie posiadają wszystkie najważniejsze cechy:

  • twardość – noże do kurczaka charakteryzują się dwoma rodzajami ostrza – giętkim lub twardym. Artykuły w naszym sklepie posiadają klingę elastyczną, która umożliwia sprawne oddzielenie mięsa od kości oraz porcjowanie,
  • wytrzymałość – nasze produkty posiadają ostrze z najtrwalszego materiału, jakim jest stal nierdzewna. Zastosowanie stali sprawia, że ostre narzędzia do surowego drobiu są bezpieczne, nie łamią się pod wpływem użytej siły, a także nie ulegają rdzewieniu,
  • wielkość – rozmiar narzędzi jest szczególnie istotny ze względu na precyzję w obróbce delikatnego mięsa. Nasz asortyment cechuje się niewielkimi gabarytami, które zapewniają wygodę i swobodę pracy,
  • bezpieczeństwo i higiena – rękojeść oraz ostrze powinny być połączone w taki sposób, aby nie powstawały między nimi szczeliny, w których zgromadzone resztki artykułów powodują namnażanie się bakterii. Produkty w naszym asortymencie pochodzą od znanego producenta – DICK, gdzie ostrze wykonane jest laserowo, a następnie higienicznie łączone z rękojeścią. Dodatkowo uchwyt jest ergonomiczny, z szerokim miejscem na kciuk, dzięki czemu nie ślizga się w dłoni, przy obróbce kurczaka.

Noże do kurczaka – postaw na wysoką jakość

Produkty z naszej oferty cechują się eleganckim wyglądem oraz funkcjonalnością. Posiadając w swojej kuchni noże do drobiu zakupione w naszym sklepie, zyskujesz gwarancję jakości oraz niezawodne narzędzie w swojej kuchni.

Inni Klienci kupili również
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl