ZADZWOŃ I ZAMÓW!:

513 738 037 (pon.-pt. 8.00-15.00)

Newsletter
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowościami, promocjami, produktami, zapisz się do newslettera!
Submit
Zapisując się do Newslettera akceptujesz Politykę Prywatności Sklepu

Producenci
Nowości
Zestaw kuchenny Victorinox 6.7111.31 czerwony
Zestaw kuchenny Victorinox 6.7111.31 czerwony

58,20 zł

47,32 zł

szt.
Kołki potyliczne zielone op. 2000 szt.
Kołki potyliczne zielone op. 2000 szt.

1 075,00 zł

873,98 zł

szt.
Kołki postrzałowe niebieskie op. 2000 szt.
Kołki postrzałowe niebieskie op. 2000 szt.

369,50 zł

300,41 zł

szt.
Opcje przeglądania
Producent
Rozmiar ostrza
Cena brutto
  • od
    do

Nóż do drobiu Dick ERGOGRIP 8134010 - 10 cm czarny

Nóż do drobiu Dick ERGOGRIP 8134010 - 10 cm czarny
Nóż do drobiu Dick ERGOGRIP 8134010 - 10 cm czarny

Nóż do drobiu DICK 8134010 z serii ERGOGRIP o długości 10 cm. Ostrze wykonane laserowo ze stali nierdzewnej, polerowanej jest higienicznie połączone z rękojeścią. Rękojeść jest bezpieczna, trwała, nie ślizgająca się w dłoni, z szerokim miejscem na kciuk. 

Dostępny kolor: czarny, żółty

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto:

38,00 zł

Cena netto: 30,89 zł

Noże do drobiu – delikatność i precyzja w jednym cięciu

Wybór odpowiedniego ostrza do krojenia i filetowania jest zależny przede wszystkim od rodzaju mięsa. Ze względu na niewielkie rozmiary, drób jest mięsem delikatnym, z którym należy obchodzić się ostrożnie. Wybierając noże do surowego drobiu, warto zdecydować się na produkty z naszej oferty. Artykuł cechuje się krótkim i lekko wygiętym kształtem ostrza, które zwęża się w szpic. Specyficzny kształt umożliwia precyzyjne oddzielenie mięsa od kości i ścięgien, a niewielki rozmiar, ułatwia bezpieczne manewrowanie. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą noży z naszego sklepu.

czytaj więcej

Noże do surowego drobiu – jakie standardy powinny spełniać?

Ostrza do obróbki mięsa powinny nie tylko kroić, ale spełniać również kryteria bezpieczeństwa. Produkty oferowane w naszym sklepie posiadają wszystkie najważniejsze cechy:

  • twardość – noże do kurczaka charakteryzują się dwoma rodzajami ostrza – giętkim lub twardym. Artykuły w naszym sklepie posiadają klingę elastyczną, która umożliwia sprawne oddzielenie mięsa od kości oraz porcjowanie,
  • wytrzymałość – nasze produkty posiadają ostrze z najtrwalszego materiału, jakim jest stal nierdzewna. Zastosowanie stali sprawia, że ostre narzędzia do surowego drobiu są bezpieczne, nie łamią się pod wpływem użytej siły, a także nie ulegają rdzewieniu,
  • wielkość – rozmiar narzędzi jest szczególnie istotny ze względu na precyzję w obróbce delikatnego mięsa. Nasz asortyment cechuje się niewielkimi gabarytami, które zapewniają wygodę i swobodę pracy,
  • bezpieczeństwo i higiena – rękojeść oraz ostrze powinny być połączone w taki sposób, aby nie powstawały między nimi szczeliny, w których zgromadzone resztki artykułów powodują namnażanie się bakterii. Produkty w naszym asortymencie pochodzą od znanego producenta – DICK, gdzie ostrze wykonane jest laserowo, a następnie higienicznie łączone z rękojeścią. Dodatkowo uchwyt jest ergonomiczny, z szerokim miejscem na kciuk, dzięki czemu nie ślizga się w dłoni, przy obróbce kurczaka.

Noże do kurczaka – postaw na wysoką jakość

Produkty z naszej oferty cechują się eleganckim wyglądem oraz funkcjonalnością. Posiadając w swojej kuchni noże do drobiu zakupione w naszym sklepie, zyskujesz gwarancję jakości oraz niezawodne narzędzie w swojej kuchni.

Inni Klienci kupili również
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl