ZADZWOŃ I ZAMÓW!:

513 738 037 (pon.-pt. 8.00-15.00)

Newsletter
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowościami, promocjami, produktami, zapisz się do newslettera!
Submit
Zapisując się do Newslettera akceptujesz Politykę Prywatności Sklepu

Producenci
Nowości
Opcje przeglądania
Nóż trybownik Giesser 2515 13 - 13 cm wygięty twardy  czarny Nóż trybownik Giesser 2515 13 - 13 cm wygięty twardy czarny
Producent: GIESSER
Cena brutto:

41,00 zł

Cena netto: 33,33 zł

zobacz więcej
Nóż trybownik Giesser 2515 13 - 13 cm wygięty twardy  niebieski Nóż trybownik Giesser 2515 13 - 13 cm wygięty twardy niebieski
Producent: GIESSER
Cena brutto:

41,00 zł

Cena netto: 33,33 zł

zobacz więcej
Nóż trybownik Giesser 2515 13 - 13 cm wygięty twardy  żółty Nóż trybownik Giesser 2515 13 - 13 cm wygięty twardy żółty
Producent: GIESSER
Cena brutto:

41,00 zł

Cena netto: 33,33 zł

zobacz więcej
Nóż trybownik Giesser 2515 15 - 15 cm wygięty twardy  czarny Nóż trybownik Giesser 2515 15 - 15 cm wygięty twardy czarny
Producent: GIESSER
Cena brutto:

44,00 zł

Cena netto: 35,77 zł

zobacz więcej
Nóż trybownik Giesser 2515 15 - 15 cm wygięty twardy  niebieski Nóż trybownik Giesser 2515 15 - 15 cm wygięty twardy niebieski
Producent: GIESSER
Cena brutto:

44,00 zł

Cena netto: 35,77 zł

zobacz więcej
Nóż trybownik Giesser 2515 15 - 15 cm wygięty twardy  żółty Nóż trybownik Giesser 2515 15 - 15 cm wygięty twardy żółty
Producent: GIESSER
Cena brutto:

44,00 zł

Cena netto: 35,77 zł

szt.
zobacz więcej

Nowoczesne kuchnie czy masarnie muszą korzystać z profesjonalnych narzędzi. Gwarantują one wysoką jakość wykonania i higieniczność. Trybowniki twarde to bez wątpienia jeden z najistotniejszych elementów każdego zaplecza gastronomicznego. Dzięki nim można uzyskać pożądane efekty przy minimalnym wysiłku.

Do czego służą trybowniki twarde?

Noże rzeźnicze zostały stworzone po to, aby łatwiej usuwać ze świeżego mięsa tłuszcz, ścięgno oraz kości. Z ich pomocą można zaserwować potrawy bez zbędnego naddatku. Co więcej, trybowniki zapewniają wysoką precyzję cięcia. W efekcie jedzenie doskonale prezentuje się na talerzu, ponieważ nie jest poszarpane.

W tej kwestii prym wiodą modele twarde. Ich sztywne ostrza pozwalają na całkowitą kontrolę nad narzędziem. Można więc szybko i sprawnie nakłuć surowiec, aby podzielić go na kilka porcji. Należy jednak pamiętać, że do delikatnego mięsiwa lepiej zastosować pozostałe rodzaje noży w naszej ofercie. Trybowniki twarde powinny stanowić uzupełnienie kolekcji na stanie każdego profesjonalnego punktu gastronomicznego.

czytaj więcej

Które twarde trybowniki sprawdzą się najlepiej?

W naszym asortymencie znajdują się ostrza o zróżnicowanych parametrach, wyglądzie i dodatkach. Zostały one wykonane z wysokogatunkowych materiałów (stal nierdzewna, tworzywa sztuczne), co przekłada się na ich żywotność. Trybowniki są przy okazji odporne na działanie wysokich temperatur, ścieranie oraz wilgoć. Doskonale poradzą sobie w warunkach kuchennych.

Na uwagę zasługują też wyprofilowane rękojeści. Niektóre modele mają nawet antypoślizgową powierzchnię. Oprócz tego twarde noże mogą być zakrzywione (idealne do prostego przebijania mięsa) lub zakrzywione (ułatwiają przesuwanie wzdłuż kości). Znalezienie pasującego do danej branży produktu należy do bardzo prostych ze względu na szerokość oferty.

Wszystkich zainteresowanych twardymi trybownikami od uznanych producentów zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego, podczas którego doradzimy wybór najkorzystniejszego rozwiązania.

Inni Klienci kupili również
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl